Muschiuleti de porc impletiti

de lucy2002 in Porc, 19 Iun 2014 | 5534 vizualizari

 

Am vazut reteta la Merisor si mi-a placut foarte mult, asa ca, m-am hotarat sa o incerc si eu . Este o reteta pe cat de simpla pe atat de buna si se prepara usor.
Multumesc Merisor pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 3 muschiuleti de porc
  • 150 gr sunculita taraneasca sau kaizer
  • doua capatani de usturoi
  • 200 ml ulei
  • 50 ml apa
  • 200 ml vin rosu de casa
  • 150 gr ketchup
  • sare, piper ,cimbru, boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiuleti de porc impletiti:

Am feliat fiecare bucata de muschiulet in trei si le-am batut cu ciocanul de snitele .

Am facut un sos din: ulei ,sare,  piper ,cimbru si boia dulce cu care am uns fiecare muschiulet .

Sunculita am cumparat-o feliata foarte subtire iar usturoiul l-am taiat feliute.

Am impletit cele trei felii de muschiulet, printre impletituri am pus sunculita si usturoiul taiat feliute.

Intr-o tava de tuci am pus uleiul ,apa , am asezat muschiuletul si l-am dat la

cuptor la o temperatura de 200 grade pentru 50 minute. Din cand in cand am

intors muschiuletul  pe-o parte si pe alta si l-am stropit cu vin. Cand este aproape

gata il ungem cu ketchup ( eu am avut picant ) 

 

 

 

TIPS-URI

1

am prins ambele capetele a muschiuletuli cu scobitori pentru a nu se desface impletitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiuleti de porc impletiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc “en pappiotte” servit cu ciupercute umplute si sos de vin